Met pijn in ons hart moeten we melden dat we de Janneke Waalkens Foundation gaan opheffen. We kijken terug op geweldige jaren…..

Zoals de lancering van de stichting in 2016, waarbij we deze prachtige stoel mochten onthullen die nog steeds in de binnentuin van het Martiniziekenhuis staat. 

De prachtige congressen over downsyndroom en onderwijs, over communicatie en gedrag en over Passend Onderwijs. Workshops over autisme en communicatie, de IPad in het onderwijs, downsyndroom, ondersteunend tekenen en nog veel meer… 

 

Helaas kon het congres over autisme en gedrag vanwege corona niet doorgaan.

We hebben mooie samenwerking gehad met bedrijven en organisaties die belangeloos mee hebben gewerkt aan de workshops, congressen en de prachtige goodiebags die we na elk congres mochten uitdelen.

 

      

Sinds de coronapandemie merken we dat er een steeds groter aanbod van digitale scholing is. Schoolbesturen werken met grote platforms zoals E-Wise en E-learning Wizard waarop een groot scholingsaanbod staat. Hier kun je op een eigen gekozen moment scholing volgen. We merken dat dit voor veel mensen heel prettig is en denken dat mede hierdoor de behoefte naar fysieke scholing minder is geworden. 

We zijn blij dat deze manieren er zijn gekomen om de kennis te vergroten over hoe je het onderwijs aan kinderen met specifieke onderwijs behoefte kunt verbeteren.

We kijken terug op een aantal mooie jaren en willen hierbij iedereen bedanken die ons heeft gesteund. Met een financiële of materiële bijdrage en met jullie deelname aan de congressen en workshops.

Het geld was we overhouden na opheffing zullen we doneren aan de Stichting Downsyndroom. www.stichtingdownsyndroom.nl