• T. Zondagstraat 33, 9301 HL Roden

Club van 50

Word vriend van Janneke Waalkens Foundation

Het is een eeuwenoude traditie bij veel voetbalclubs: Een club van 50! Ook wij vanuit de stichting willen particulieren en bedrijven de mogelijkheid bieden ons te ondersteunen door een donatie van 50 Euro per jaar.

Onze stichting bestaat uit giften, subsidies en donaties. Dus bij deze alvast bedankt voor uw donatie!

Dankzij u kunnen we gratis scholingsmomenten organiseren en jaarlijks een groot congres.  Dankzij u kunnen we de deskundigheid van Janneke Waalkens laten voortbestaan en begeleiders, ondersteuners en onderwijzers helpen om beter voorbereid aan het werk te gaan met kinderen met een beperking. Dit zodat deze kinderen een eerlijke kans krijgen in onze maatschappij.

Als vriend van onze stichting vinden wij het fijn dat u meedenkt en eventuele ideeën bij ons neerlegt. Wat zijn uw wensen en wat kunnen wij vanuit de stichting daarin voor u betekenen?


    [anr_nocaptcha g-recaptcha-response]

    Jouw betrokkenheid als vriend van Janneke Waalkens Foundation wordt beloond

    Jouw betrokkenheid als vriend wordt beloond. Zo krijg je naast een nieuwsbrief een jaarlijkse uitnodiging voor het congres. In onze nieuwsbrief lees je over alle ontwikkelingen en geplande activiteiten.

    Fiscaal aftrekbaar

    Janneke Waalkens Foundation is een “Algemeen Nut Beogende Instelling” (ANBI), Dit betekent dat uw jaarlijkse vriendenbijdrage volledig fiscaal aftrekbaar is. Op die manier ‘verdien’ je een deel van de gift eenvoudig weer terug. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u graag naar de website van de Belastingdienst.